jäläki junassa kulukee tää meijän päivitys.En oo kauheesti olluna täällä konneen ääressä.Eikä tuo yks ohjelmakaan tykkää musta.

Käytiin Vätyksen kanssa Tampereen keikka näytelmissä.
Tai se lähtöön valmistautuminen alako jo Perjantai aamuna klo 8.00 :)
Köyhän olisi pitäny olla kymppiin asti illalla töissä,mutta kattosivat siellä että eihän tuosta työnteosta (taaskaan) tule yhtään mitään.Laittovat kuuden maissa illalla kotio..Parempihan se tieten olikin…kun toinen vaihtoehto oli jäähtymään lastauslaiturille. En kyllä ymmärrä miksi…koko ajanhan minä tein töitä, vaikka ajatukset oli jossain ihan muualla.Enkä ees puhelimessa niin paljoa ollu...kuhan seuraksi itelleni sitä pijin...kuuntelin tuut tuut...ku ei muuten sitä kuule :D

Velttohan oli hoidossa…Kiitos vaan kaikille hoitajille…sillä oli varmaan paljon kivempaa olla teijän seurassa.

Vätyksen kanssa lähettiin ennen päivän vaihtumista sitten ajeleen kohti Pattijokea.Josta sitten kahella autolla n. 1.30 lähettiin kohti Tamperetta…

Jossu oli onnellisesti voittanut arvonnassa Vätyksen esittämisen.Kiitos Jossulle :)
Vätys oli kehässä tosi komeasti..vaikkei me silleesti olla treenattu…se vaan jostain osaa…viksu pikku mies se on.Onneksi on täällä meijän seurana…tykkään siitä vallan mahottomasti. Se yksinkertaisesti on vaan niin Uskomattoman iloinen siellä kehässäkin…että se kantaa sitä häntäänsä sielläkin innosta piukeena.

Vätys sai ERI:n ja oli JUN2…Kennedyn ollessa Junnujen ykkönen…nuorille pojille sitten isojen poikien kehässä ei tullut kummallekkaan sen kummempaa menestystä.Mutta eiköhän kakarat kerkeä vielä sielläki olla.Tosin meillä ei Vätyksen kanssa sen hirmuisia kehän kiertämis suunnitelmia ole. Jottain pientä kumminki…sen näkkee sitten :)

Cat-pentueen paikalla oli melkein 100%, Tera taisi olla ainoa joka puuttui…terveisiä siskoille…Kattihan oli hienosti VSP ja sai toisen Sertinsä…hieno kakaralauma on 7 pienestä kääpiöstä kasvamassa :)

Hienosti meni koko muullakin porukalla…Kaikille lopen löydettiin handleritki ;)

Kiitos Jossulle ja Miukulle kotimatkasta erikseen vielä…Onneksi teillä oli turvallinen kuski…tiiä sitten missä autossa se istu…mutta onnellisesti päästiin ainakin Pattijoelle.

Kotimatka olikin sitten minulla lopun 3km aikana piiiiiiiiiiiitkä…laskin,että kolometoista etanaa ja neljä kuollutta lokkia ohitti meijät .Kyl mää sitten pihalla jo heräsin ;)
28 tuntia kotoa lähöstä tultiin takasi..oli sopivan pitkä matka sinne,tänne ja takas.

peeässää : Kiitos muuten siitä herätyksestä :) vaikken mää kyllä unta saanu…

Peeässä2: älkää hermostuko...muutki kuvat tullee...mutta nyt ei ihan oikeesti ole jaksanut tapella tän koneen ja ton kuvaohjelman kanssa..ennätys on nimittäin kolome kuvvaa à 30min...ihan kivasti buuttaa käyttiksen nurin...toimii niinku vähän hittaanlaisesti niinku munki älykkyys...kun en kaikkee tajua.

Vätys ja Kentsu kehää kiertämässä

1238664591_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vink Vink...enkö oo ihana :)

1238664601_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tän Vätys jostain kumman syystä ossaa <3 me ei oikeesti täällä korvessa tommosii olla harkattu,eikä pöydällä seisty tai tupsuteltu mitenkään...onko ne niin tärkeitä?

1238664609_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oikeesti...voitasko me jo lopettaa...pliiiiis

1238664617_img-d41d8cd98f00b204e9800998e