Kaverihan on komia...pellet oli hyviä, mutta kameran takana ei kuvvaaja pysynyt mukana.Kumpi se sitten olikaan siellä takana :) kovasti kuitenki yritettiin...alle 20 kuvan verran...yritellään joskus uuestaan.

 

MUOKS...meillä kävi taikuri ja se teki kuville simsalabim :D Hävis jonku pattipolvi..tosin oli kyllä aikas komiat toppikset jalassa...mutta annetaan nyt anteeksi :P

Vätys 9kk ja 2vkoa


Laitetaan tossa uusi linkki...Emmää tiiä kiinnostaako se kettään...Mutta tämmöstä me poikien kanssa kesäisin hommaillaan...tai siis minä viipotan pitkin poikin ja pojat yrittää pysyä perässä.Kyläläiset, sillonku joku harva tullee kerran kuussa vastaan ei ennää paljoa ihmettele kuka hemmetti se kameran kanssa juoksee pitkin suota :)

Silleen jos ajattelee, että eihän tästä ole Ouluun kuin se 35km...niin on täällä luonto paljon "rikkaampaa" vai onko sitä oppinut täällä aukaisemaan silmänsä eri malliin.Vaikka kuin kaivelis muistilokeroita niin emmää kaupungissa muista nähneeni kuin tuon Nokkosperhosen. Linnuista ja muista eläimistähän meillä on varmaan kans muutama ziljoona kuvaa. Silleen siis tulee täällä muutakin kuvattua kuin noita poikia. Kunhan tässä taas saa siivottua konetta, niin sotketaan nekin kuvat tänne blogiin :)

Jos haluaa nähdä Perhosia, niin KLIK KLIK  ....

on siellä muutama aika harvinainen näille leveyksille ja Hurjan paljon kiitoksia  Anssi Junnilalle, joka tuolla Turun suunnalla toimii Biologina tai Eläinekologina noiden perhosten nimien päivittämisessä :) Sitähän me ei kerrota kenellekkään mistä suurin osa tunnistamisista on tullut...osa Perhosista on niin himskatin samannäkösiä.

Eikai sitä muuta :) Olokaa ihimisiksi jos että muuta keksi!