ja joka kauhalla aloittaa, niin se lusikalla lopettaa.

Sunnuntaina pärryyteltiin poikien kanssa treeneihin tuonne Ruukin maneesille.

Ohjaajat oli värkänneet tosi kimurantin ja hauskan rataharjoituspätkän. Rataan (palleroilla aloitettiin)tutustumisessa meikä pääsi tuohon aitahässäkkä 1,9,4,4 kohtaan pyörimään..eli oli tosin hyvin kartalla :D löysin siis aloituskohdan. Jossu kävi sitten pyörähtämässä Velton kanssa (kiitos) tuon ratahässäkän. Alussa oli hieman sitä,että Veltto päätti itse suorittaa oman ratansa :) Hetken keskusteltuaan Jossun kanssa Veltto antoi periksi ja rata suoritettiin hienosti nollana. Toihan onkin kaikille ammattilaisille, niinku Veltto tosi simppelirata,varsinkin näin kaukaa katottuna :P ja piis of kakku ilman kettään ohjattavaa :)

 

Meilläkin oli sitten hetkemme...

 

Aloitimme omaharjoitusrataan tutustumisen yhteisellä keskustelutuokiolla...

Veltto: Jos sinä opettelet nyt ohjaamaan nuo kepit,niin minä voin sitten kotona keittää sulle kahvit.

Notkeus se on valttia....tosiprollahan tää menee ku vettä vaan...meijän pitää vielä harjoitella...ku ei meillä nää treenit mee niin putkeen joka kerta :D siks me käyäänki niin ussein treenaamassa.

 

Mutta uskomattoman hienot juoksukontaktit Veltto ossaa tehä....

Toinen omatoiminen harjoitus meillä oli aita,siitä kääntyminen oikealla olevalle aidalle,keinun kautta pussiin...Veltto ootti loppujen lopuksi sitten kuuliaisena lähtökäskyä, ja antoi sitten palaa...hirvitti,että se tekee kunnon lentokeinun.Hyvin se osas vauhdissa hieman "kyykähtää" ja painaa pussiin...Se kyllä osaa kun joku vaan osaa ohjata...mun ohjaus oli tätä "hypp,täs,hy..kei..pus...vaan kyllä se ymmärtää.

Oliskohan ton vieraan kielen osaamisella jotain tekemistä Vätyksen uudella Meksikolaisella tyttöystävällä Là Kànalla..Veltto kun joutuu kuuntelemaan niiden herkkiä hetkiä.Pakostakin siinä sitten oppii kieliä.Vätys on niin suloinen,ja erinomainen...että tytöt tykkää :D

 

Meidän Yks ohjaaja oli ottanut uuden uutukaisen kameran putken mukaansa, joka pystyi samalla kun se ottaa kuvan...mittaamaan nopeuden.Siinä sitten todiste meijän noppeuesta...jää siinä vielä nuoret miehet jalkoihin....JA kuvahan ei valehtele...ken sitä epäilee,niin todistakoot :P NiiH Kerta! Määki tahon tollasen putken,niin voipi sitten kellottaa kaikenmoisia suorituksia ;)

ratapiirros ja ylläolevat kuva  JF..tänks

 

Ei höyhenet vielä eläimestä lintua tee....eikä yhden osa-alueen osaaminen vielä liitäjää :) ja Ei niin pientä pillaa, ettei totta toinen puoli....

 

Nyt sitten ootastellaan loppuviikkoa kun on jonnekki menoa :) ja Vättyläkin pisti tännään kylällä kirjeen postiin...niin ompahan meillä jotain ohjattua toimintaa taas tulevaisuudessakin.

Ja taas meistä kuului jotain :) hymyilemisiin ...voipi sanoa,että meitä jänniittää samallalailla niinku mummoa kun se kahvimerkkiä vaihtoi