Velton Rovaniemen poika Kaapo oli käynyt kuvauksissa...tuloksena lonkat C/B, kyynärät ja polvet 0/0 ja silmät ok...Hienoa!! :)

Kaapo ( RED GUARD'S SNOWY COAT)

 

Viskihän oli käynyt hieman aiemmin..tulokset  lonkat D/D ja kyynärät sekä polvet 0/0, silmät ok

Viski (RED GUARD'S SNOWY CHARM)

ja Leidi..tuloksena lonkat C/C, sekä kyynärät ja polvet 0/0, silmät ok

Leidi  ( RED GUARD'S SNOWY LADY)

 Me ollaan ylpeitä teistä....vaikka huitsi on huitsissa asti ja minäkin asun täällä,  niin on meillä kuitenkin pirun hyvvää vettä ;) ja komiat kaks poikaa, vaikkei mitään näyttelyhirmuja olekkaan...mutta eipä se ole aina "laaduntae" montako sertiä on plakkarissa ja monenko maan valio...Muistan yhden alaosaston järjestämän tilaisuuden Oulunsalosta, jossa sekä pembroke, että cardigan kasvattaja esitteli sen aikaisia todella huippukoiria...aika paljon niissä oli moitteita, vaikka omista koirista puhuivat ja monesti sanoivat, että esittämisellä ratkaistaan aika paljon...ja huippu pemun kohdalla, jopa oli mietitty kumpi puoli näyttää paremmalta tuomarin silmissä ja tietystä kohdasta kiinni "pitäminen" sai koiraan ihan eri näköä ja poisti muutaman virheen. Nooh, minähän en tiedä mitään jalostuksesta ja jätän sen muille...mutta eiköhän monesti se tittelirivistö ratkaise enemmin, kuin ne terveystulokset  ja muutama muu epäoleellinen juttu :D ...ja aivan liian vähän kuvataan vieläkin...sittempä se on myöhäistä itkeä, kun on pa:at housuissa.

Mutta ihan sama...Hienoa, että Velton ja Hipan seitsemän pientä kääpiötä ovat päässeet loistokoteihin , jossa arvostetaan myös sitä tärkeää tietoa mitä kasvattaja saa terveystuloksista, sekä tietenkin myös koko rotu ja ne kasvattajat jotka ymmärtävät noiden tärkeyden. Jäädään odottelemaan muiden tuloksia :)