ja ei ole edes Veltosta,Vätystä tai ees kissan retkusta tää logi ...kaikkee muuta turhaa

Oikeestaan lepopäivä oli hyväksi.Saipahan siivottua tyhyjänpäiväsiä  kuvia...luettua muutama blogi alusta loppuun. Pisti miettimään muutamaa juttua kuin paljon ihmiset puhhuu lämpimikseen, miksi pitää neuvoa toisia.Tekkeekö kaikki sitten itse niin kuitenkaan, vaikka tuppaavat neuvoja toisille.Vai tehhäänkö salassa toisin... Ehkä se on nykypäivää...ei mee kaaliin.En ole sitä koskaan ymmärtänyt, eikä kyllä tarvitsekkaan. Toisaalta ei mikään ihme olekkaan viime aikaisten uutisten jäläkeen...sitä lapset perässä mitä aikuiset edellä. Mistäpä ne muualta mallin ottaa tai enhän minä tiiä. ..

Meidän tien perällähän on perhepäivähoitaja ja muutama niistä lapsista kulkee onnikkakyydillä kylällä koulussa. Pysähtyvät aina joskus juttelemaan poikien kanssa :) Surullisen kuuloista oli kun yksi niistä kertoi kyynelet silmissä kuinka yhtä tytöistä kiusataan onnikassa. Ko. tyttöä asia hävetti (en kyllä ymmärrä miksi) mutta se pikkupoika oli ihana sitten lopuksi kun sanoi, että minä en ainakaan koskaan anna niille periksi ja puolustan Pinjaakin...enkä häpiä olla sen kaveri. Hieno pieni mies Pikkasen tipahin (hyvällä tavalla siis) , kun sanoi "että kiva kun kuuntelit. Onnikkakuski ei kuunnellut, mutta en anna periksi vaikka oonki pieni.Tullee minusta joskus isoki ja enkä anna kenenkään sorsia ketään vaikka eivät ois aina kivoja" ..toivottavasti muistaa aina tuon :) 

Sain katsottua vihdoin Lars Monsenin Nordkalotten 365 youtubesta kokonaan..eipä olis monesta tuohon retkuiluun. Tai sanotaanhan sitä, että oiku ois ihanaa ja ilman muuta. Mihinhän se ihanuus sitten katoaa kun pitäs tehäkki jotain...vai onko se vaan, että tietyt asiat on hienoja..muu on sitten sitä tyhyjänpäivästä turhaa höpinää.

Monsenin kirjathan tuli luettua alusta loppuun tuossa vähän aikaa sitten. "Ainoa mihin ihmisen kannattaa luottaa on oma itsensä, liikkui missä sitten liikkui.Sanonta ihminen on ihmiselle susi on loukkaus sutta kohtaan.Luonnossa on hyvä kulkea, siellä pelataan koko ajan samoilla säännöillä. Ihmisten kesken ihminen "syödään" vain oman etunsa tähden. Luonto opettaa kuuntelemaan ja näkemään.Siitä on etua sitten ihmisten joukossakin"...näin kai se menee. Korjatkaa jos olen kamalasti väärässä. tai noin sen ymmärsin..ei ollu sana eikä sivistys-sanakirjaa käsillä

Ainakin itse oppinut sen, että hiljaisuudessa huomaa paljon ja oppii kuuntelemaan enemmän ja vastaanottamaan toistenkin mielipiteitä ja ottamaan oppia niistä. Eipä se sitä tarkoittas vaikka ei sano mitään..ei tietäs asioista.

Kuvia kun sain tuhottua aikamoisen pinon, niin pitihän sitä katella uusia tuolta vanhalta konneelta ja surffia vaikkasta missä kuvagalleriassa.Hauskoja ja mielenkiintosia kuvia löyty ..osa jopa..hmmm..nauratti, kun huomasin muutaman tutun niissä :) 

löyty myös onneksi myös muutama älyttömän hyvä malli puupiirroksille...niin kai sekin "tutkimusmatka" oli sitten lopen hyödyllinen. Saapahan jotain puupäistä tekemistä. Eipä ole pitkään aikaan tullukkaan lojuttua konneen ääressä, vaikkasta joku heittikin semmosen minulle joskus, että olen aina :)  taijan olla kuiten lopen vähän netin äärellä...vaan senhän jokainen laskee miten laskee, ja tuskimpa kenelläkään on varaa huomauttaa toista.

 

JB aka JLO

Niinjoo...JB käväisi tuolla laakeritiellä moikkaamassa lääkäri ja päätti jättää pallinsa sinne...joten siitä tuli sitten JLO...paitsi onhan se parempi tanssimaan, lauluäänestä en sano mitään. Kiva kattihan se on...siitä ei pääse yli eikä ympäri...mutta mitäpä sitä aina kehumaan.

Ulkona se on puikkaillu V & V:n kanssa. Mahottomasti ei sitä uskalla kuitenkaan edes corgien kanssa jättää yksinään hengaan...muutamana päivänä pyörinyt noita petomaisia lintuja tässä ympäristössä. Viime vuonnahan niitä ei paljoa näkynyt. Kaippa ne oli lomalla ja antoivat muiden pyöriä. Onneksi ei vielä ole nähänyt yhenkään pienen ja sahalaita kuvioisen heränneen. Minulla on kyllä postipaketti niitä varten oottamassa.

Pojat joutusi olemaan taas tekemättä mitään järkevää...tai tehhäänkö me koskaan.Ne reppanat hengaili vaan tuossa pihalla. Ollaan vaan ja kasvetaan huonotapaisiksi  :)

Vähän minä syön sinut

No antaudun..

Anna anteeksi velipoika...enhän minä koskaan petä sinua. Vaikka olikin sillon yks päivä tyttö pihalla, mutta eihän sillä ollut vielä tärppipäivä...niin me vaan mukamas leikittiin...

Niin meillä on vieläkin sitä lunta...

ja voivoi, elintarvikelakko jatkuu..jotku voi jopa joutua tekemään ruokansa alusta asti, ja herranjee jos nakit + perunasalaatti loppu vapuksi..huoh...Eiköhän sillä on pikkasen pahempia vaikutuksia, mutta eihän ne tavallisia pulliaisia koske...ja kun se ei "meitä" koske, niin mitä sitten. Eipä mahda suomessa kovin helpolla siltikään näläkään kuolla. Sitä joutuu vaan näkemään vähän enemmän vaivaa...tietenki, jos ei osaa tehdä ja potutki keittää pohjaan. Eiköhän ois aika opetella :)

Semmosta ja tämmöstä...jos vielä joskus ymmärtäs monta muutakin asiaa vaikka ees lämpimikseen ku tuppaa olemaan kylymä

..Meillä on pitkäveto voimassa.Jänskätään sitä täsä...saa nähä onko minuutin ero vai menneekö vähän pisempään...sitten ainakin tiiän yhen jutun... Kaikella ei voi,eikä saa kuiten pelata.

 0,20c on jo kuiten jostain muusta tullut voittoa.Oli niin hyvä vinkki, että tärskähti kunnolla...mutta oottelen niitä miljoonia ku palkkansahan saa jokainen jossain muodossa..Rahahan se on tärkeintä \0/

mutta heikunkeikun...olokaapa mitä ootta, mutta olokaa oikein...mekin yritettään olla.

edit... Meinas ihan unohtua  ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫...Kullanhuuhtoja