Viski parantaa juoksuaan koko ajan :) kaippa se kartturikin pysyy viimeiselle esteelle asti pystyssä.Ettei tarvitse pojan yksin rataa suorittaa…Hienosti näytti menevän melkein loppuun asti treenivideollakin rata ja kuuluipa ukkeli tehneen agiepiksissä komean puhtaan nollaradan…ei muuta kuin hännän pää kohti virallisia kisoja.

 

Viskin treenivideo

 

Leidihän on osallistunut jo muutamaan viralliseen kisaan ja yksi nolla puuttuu luokan vaihtoon…

Eiköhän mahda Leidi olla yksi nopeimmista, jos ei nopein pohjois-suomen liitäjä :)  Hienoa Leidi ja Ulpu …ja onnea sille toisellekki haasteelle.Eiköhän sekin tule onnistumaan :) Harmi, että pentusuunnitelmat meni jotenkin hassusti, mutta tulevaisuudessahan ei voi tietää mitä tulee vastaan.Me pidetään tassuja kolomin kappalein pystyssä.

 

Leidi kisaa   Kuvaaja Anssi Keränen

 

Hilla ja Laura tekivät hienon tuloksen ensimmäisissä  virallisissa  tokokisoissa Haukiputaalla viime viikonloppuna alokasluokassa… Pistesaalis 152 eli kakkostulos ja sijoitus kolmas kahdeksasta koirakosta. Tuomarina oli Piritta Pärssinen.

Upeaa Juniorit :) 

 

Hillan ja Lauran tokovideo

 

Tuollaisia videoita on kiva katsoa ja mukava kuulla hienoja uutisia pikku-lintujen tuomina.Ainakin me Velton kanssa ollaan ylpeitä koko porukasta ja luulen, että Ulpu yhtyy tähän.Eiköhän se ollut tarkoituskin saada toimivia,terveitä ja hienoja cardiganin alkuja rakastaviin koteihin :)

 

Eiköhän se iskä Velttokin joskus saa jonkun nauhanpätkän aikaiseksi joskus.Näiden valokuvien sijaan , jos ei ensimmäisellä, eikä toisella kertaa…Ehkä se kolmas kerta sitten tulee jo näkyville.

 

Salla ja Tosca vaihtoivat sitten vähän aikaa sukunimeään.Onnea ja rutistus sinne vielä.Toivottavasti se pentukuume hellittää jossain muodossa molemmilla.

 

Ja nämähän ovat yksinkertaisesti maailman kauneimmat silmät  .Tuossa vieressä napittaa ihan samanlaiset :) 

Kertulle ja Virpille terveisiä....käytiin varkaisilla ;)

 

 

Popolle ja Kaapolle myös hyvää kevään jatkoa!