jos apina olisi muistanut ottaa kartan mukaan.Tiedettiin kuitenkin koko ajan missä päin pohjoinen oli, eikä siis eksytty etelän teille.Lunta piisasi ihan tarpeeksi metsässä.Onneksi löydettiin vanha kelkkaura, ettei pojilla menny ihan "pikkuveljien" uittamiseksi koko reissu. Itsehän sitä hiihti koko ajan maantasalla,lumen pinnan alapuolella, ajatellen kaikkea ultralight kevyt tuotteita...ja eihän se matka uuvuta vaan vauhti...

Pojilla oli tosin sitä vauhtiakin

Minähän hiihin sitä "etana ohittaa ja pyyhkii pölyt mennessään" vauhtia, kun en ole niin tottunut tuohon liikkumiseen.Kerran oon juossu lujjaa, jopa niin lujjaa...että Lyly mainitse sen radiossa :) Siksi se varmaan heitettiin kentältä poies sillon??

Veltto pongaili tuttuun tapaansa kaikkea ihania Calvin Klein tuotteita..

ja löysi niitä

ja nautti niistä..

Onneksi jäätyneitä sellaisia.Yhen ainoa mettäkanalintu nähtiin :(  Riekko käkätti meille vauhtia kiepistä lähtiessään. Varmaan tehnyt tämä luminen ja alkutalven pakkaset niille aikamoista hallaa.Toivottavasti kuitenkin kevät on ainen niille lepposampi.

Oli siellä kuiten joku muukin nelijalkainen kulkenut...Kauhean hyvin ei saanut jäljistä selvää eilisen lumisateen jälkeen, mutta epäilisin askelpituuden perusteella sen olleen ketun hitaalla ravilla...tosin aikamoisen isot ne tassunjäljet olivat...mutta niin paljon se oli pyörinyt matalissa koivikoissa..ehkä etsimässä lintuja kiepeistä...että eipä se muu tainnut olla :) Tuo kirjanen "lumijälkiopas" kirjoittanut Marcus Wikman on muuten tosi hyvä...määki tajuan siitä jotain.

Vätys sitten seurasi sitä ja tarkasti :)

 

Tässähän me istuttiin sitten suurin osa hiihtelyajasta...eihän sitä nyt liikaa kannata rehkiä, kun nuotion voi tehä.Ja siinä mielikuvitella hiihtävänsä monta metriä monen minuutin aikana.

Nuotionhan ois voinu tehä suoraan hangellekki, mutta hiilloksen ollessa parhaimmillaan olisi se ollut metrin syvemmällä.No, se olisi ollut sitten uppohanki makkaranpaistoa.Tehtiin se kuiten vanhaan keloon. Ihan hyvä idea ja tuoksu pirun hyvälle, eikä uponnut lumeen :) mutta ku se hemmetti palo sitten nuotion mukana.Toivottavasti ei ollut kenenkään koti.

Vähän se aluksi savutti...Pysypähän sääsket kauempana.

Vättyläinen

On se sulonen...ainen minun mielestä   ja sehän se tärkeintä on :)

 

Onnellinen lumiperhe pihlajakävellyllä..ei ole se lääkitys vielä kohillaan niin näkee kaikenlaista...vai onko se kohillaan kun osaa nähdä...

Aurinko paistaa ja me katsellaan...

Ens viikolla tehdään jotain :)  Hulluillahan on halavat huvit ja meillä ne on ilimaset...

Farewell, time to fly
Out of sight, out of time, away from all....... d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b  ..... ja  siihen asti moi!! tai ei :)

Ainiin, onkohan se hyvä? kun en tiiä...se varjo...vähän samanlainen ku se toinen, joka mahottoman hyvä