Nevada sai sitä mitä tilas viime viikolla, muuta postia ei kyllä ois haluttu ottaa vastaan.Tais vaan nuotio palaa liian kauan niin loppu puupärreet......Sateisen,vetisin,räntäsen,loskasen,vesisateisen,räntäloskasen,sadevesiräntäloskasen iliman jäläkeen yks aamu vaan aurinko paisto puitten takkaa. Pistettiin sitten poikien kanssa reppu selekään ja lähettiin kattelemmaan maisemia naapurivaltioon Pippurimaahan,jonka pienenä autonomisena kuningaskuntana on Hornantuutti ja siellä kasvaa komeita hevonkuusia…mitkä ne on julistanneet ihan kansallispuiksi. Kielellisestihän meitä yhdistää sama loistava ja kaunis äänteinen Siansaksa,jonka eri muotoja ovat mutina,pölinä ja höpinä…väkilukuun suhteutettunahan se on maailman suosituin kieli.Sille häviää jopa mandariinikiinaki.Suosituin urheilulaji on haahuilu, jonka on askelmitta on myös pohjana mittausjärjestelmälle..eli yks haahuilu on 100 konttausta. Hornankuusia on sillä heleppo mitata…ei muuta ku perä eellä puuhun,niin äkkiä on vaivaiskoivut mitattu.Kansallis-soitin Huitsissa on huithaspeli, jota soitetaan vain itsenäisyyspäivänä eli 30.2 joka vuosi…Huisin Huithapeli on myös korkein ja hyvin arvostettu turhin kunnianimi.Huitsin punainen hulikutteri on liikkumisväline, vaikka nuo naapurimaan ihmiset yrittää joka talavi tänne roudata sitä raitsikkaraidetta…joskus ihan kolomiraiteisena.Se on kuulemma edistystä, vaan eihän huitsilaiset semmosesta ymmärrä ku ne puhhuu niin koriasti...mutta ollaan opeteltu nyökyttelemään.

 

No siis Huitsiinhan pittää tulla ihan varta vasten toimitettuna.Paikkoja on vaan ollu nykyisin aikasta vähänlaisesti, johtuen varmaan etelän vetovoimasta ja siitä että huitsinlaki kieltää moniasukkuuden.…Etelässäki on muka jossaki helesingissä niin syrjänen paikka, että sinne ei ees kule raitsikat, vaan pittää ihan mennä omalla autolla…on se kamalaa…Ja eihän se oo ees aito HuitsinNevada…ku tiiän että siellä assuu ainaki kolome ihmistä ja yks mies.

 

Huitsin aurinko...vaarallinen ilmiö, kun ollut käks kuukautta piilossa

 

Huitsin adjuntantti päämankeli jossain hurttuuentiellä Hornantuutissa

 

Pippurimaan arvokkailla turverinteillä tarkistamassa haahuilun suuntaa

 

Londeista londein kalkkilaivan kapteeni haaveissaan

 

Ohan ne hevonkuuset kommeita huitsinmaisemissakin auringonlaskun aikaan

 

Kyllä tätä kelepaa katella nuotion ääressä..ehkä se paras osa huitsia

 

Huitsin nuotio..

 

Olihan meillä ruokaaki, joka jaettiin silleen tasapuolisesti..niinku tekkee kaikki muutkin jossain, jos ei kaikille ruoka maita...ja vaikka maistas niin nopeat syövät hitaat..jos on ainakin kyse ranskalaisista.

 

No ei meijän tarttenu kahen aikaan yöllä pimiässä istua..oli meillä kuun takapuoli näyttämässä valoa

 

Armeijan ylipäälikkö musta täsmäase sinappikone oli kotona laatimassa armeijalle muuttosuunnitelmaa nukku-matin kanssa...mutta saimme hienon kuvan Nooralta 6v :)  ja tekstinä vielä takapuolella   "JB on vilkas ja hassu kissa" =) Kiitos siitä...Se on komea, niinku ylipäälikkökin....viiden kanssa.

 

Eikai sitä..jäämme säveltämään Huitsiin uutta kansallislaulua…tietenkin jos jollain on valamiina semmonen niin voi vaikka pukata johonki huitsinlaatikkoon linkin..niin me voijaan pittää vaikka arpajaiset ja valita niistä valtavista määristä mitä sinne tullee vaikka yks, joka ei voita…ja lähettää sitten uus arpa.

 

terveisin Huitsin korkein nakinhaltija..ja adjutantti päämankeli, londeista londein merivoimien kalkkilaivan kapteeni ja armeijan ylipäälikkö, pieni musta täsmäase ylisinappikone.