Torstaina pojat hengas kahdestaan tuolla pihalla, kun kävin sisällä laiskottelemassa ja keittämässä kahavit. Pikkasen aikaa piti haukkoa happea kun tulin pihalle.Näky nimittäin oli aikasta punainen ja Vätystä ei näkynyt missään.Ainoastaan pienen pieniä punaisia tassun jälkiä. No, sitä en eppäilly hetkeääkään, että pojat ois ottaneet yhteen.Lopulta se Vättyläinen kinkkas talon takkaa esille, vasen tassu ihan veressä. Kynsihän sillä oli menny ihan kokonaan poikki. Oli varmaan kuullu koputuksia jostain niitten kaivamista roopeista ja ruvennu auttaan kiinasta tulevia vieraita. Pienelle miehelle sattuu ja tapahtuu. Pari päivää sillä sitten meni kinkatessa kolomella jalalla…Mahto olla aikasta kipiä, koska aika vähänen oli liikkuminen.Mieluummin nukuttiin JB:n kainalossa ja nähtiin päiväunia kevään auringosta :)

 

Parhaat ystävykset..vaikka yhteistä eloa ei vielä kovin kauaa olekkaan takana

 

mutta hyvin ne viihtyy yhdessä :)

 

Maanantaina käytiin kuitenkin varuilta tuolla Akuutissa näyttämässä tassua, ettei sinne kuitenkaan ollut mitään muuta tullut. Nyt on sitten painettu pari päivää täysillä Velton perässä, ettei nuo minun hienot tassusuojat pysy vauhissa mukana.Onneksi täällä on ollu sitä lunta koko ajan siitä Lokakuun alusta asti, ettei tartte ravassa rämpiä. Eiköhän se kynsikin aikanaan kasva takaisin, ja toisaalta mitäpä se yksi kynsi haittaa vaikka se komealta mieheltä puuttuu.

 

Kipiä pikkutassu...tekevälle aina sattuu ja tapahtuu

 

 

Vinkkejä kyllä otetaan vastaan mitenkä sai sen tassun ees jollain lailla  tuolla metässä suojattua…mutta ei sukkahousuvinkkejä ;) Tosin minusta tuntuu, ettei noissa tassuissa pysy mikkään kiinni…Ollaan me tuon avustavan hoitajan (JB) kanssa sen verran tehty kaikenlaisia kevätjuhula liikkeitä, että jonkimoinen suttura saatas siinä pysymään. Toisaalta JB:llä taitaa olla oma lehemä ojassa, kun katsoo sen riemua, kun se vetää pitkin pirttiä ne Vätyksen tassusta irronneiden viritelmien perässä eli se tuskin ihan tosissaan ottaa sitä auttamista :D

 

Väsynyt pieni hoitaja

 

 

Kuhan pikku-unet tässä otin

 

 

 

Velttolainen oottaa seuraavia kisoja, jotka sillä on 21.11 tuolla Haukiputtaalla.Saappaat nähä, josko ne Pian kanssa nousivat tuonne tokaluokalle, niin niillä loppus nuo aamuherätykset :) 

 

JB on löytänyt uuen lempipaikan tuolta leivinuunin päältä.Paras paikkahan on kuitenki Vätyksen vieressä. Vätys kun vaihtaa nukkumapaikkaa, niin ei se kestä montaa hetkeä kun JB hipsuttaa häntäpersiönä perässä.Keneltä lie sen oppinut ;)

 

Ai,onks meillä jotain uusia undulaatteja, kun nuokin on häkissä?

 

 

 

 

Mitäs muuta…Pohojoseen ollaan muuttamassa, kunhan tässä saa muutamat tavarat vaihettua poies eestä.Pitäähän sitä välillä katsoa erilaisiakin maisemia ;) Riippuen siitä, kuinka Puli ja Ukko tykkää sitten muuttaa eteläosaan…mutta kassellaan koska maailmassahan on monta ihmeellistä asiaa, joita ei aina ymmärrä.

 

Joku oli kaivannu jotain ”uutiskatsausta” tai jotain…Täytyy myöntää, etten nyt ihan tajua mitä haetaan ja jos vaikka ois jättänyt jonkimoiset yhteystiedot niin oisin voinut ihan silleen sähköpostiin laittaa linkkejä…mutta käyttämällä vaikkasta KVG:tä löytyy jos minkälaista pläjäystä..opetella sitten ihan rauhassa etsimään itse :)

tai löytyyhän meidän sähöosoite jostain, jos ei itse löydä.Laittaa sinne sitten viestiä tarkemmin…mielelläänhän me autetaan, kun tiietään mitä haetaan.Sokkona on vaikia auttaa, ja tuntuu tyhmältä kun ei tajua, enkä tosin pidä "nimettömistä" viesteistä...Tuskin kukaan muukaan :)

 


Ja rakkaille ystäville iso Huitsin kokoinen halaus..mukavaa, että olette olemassa..IHAN jokainen, vaikken sitä osaa aina sanoa  mutta ehkä te sen tajuatte ilmankin :)

 

Ainoastaan sydämellään näkee hyvin; tärkeimpiä asioita ei näe silmillä."

 -Antoine de Saint-Exupery,- Pikku Prinssi

 

 

"Hyväntahtoisuus ei ole pelkkä hyvien toivotusten symboli.

Se on mittaamaton ja valtava energia, hengen atomienergiaa."

Eleanor Stock

 

 

Oikein hyvää lumentulon odotusta sinne missä sitä ei vielä ole.Toivottavasti jokainen saa sen määrän mitä haluaa.Meillä sitä on vielä liian vähän, mutta eiköhän sitä lisää tule :)

 

Palataan ja hymyilemisiin