Testikuvassa on kaksi delfiiniä, jotka hyppäävät
ns.tandemhypyn.


Tehtävänäsi on katsoa kuvaa, ja rekisteröidä mahdolliset eroavaisuudet delfiineissä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että mitä enemmän löydät eroavaisuuksi delfiineiden välillä, sitä enemmän tarvitset vätystelyä.Kuvan delfiinit ovat hyvin yhdennäköiset, mutta jos kuitenkin, huolellisen
tarkastelun jälkeen, löydät niistä eroavaisuuksia, sinun ehdottomasti lopettaa työt, nostaa jalat kattoa kohti ja päästää sisäinen vätys esiin.

Oikeastaan vierähti typerryttävän kauan ennen kuin keksin vätystelyn, vätysterapeutti, psykoterapeutti ja kliininen laiskologi Maja Virkiä-Latfelt toteaa. Kirjassaan Vätystele rohkeasti - Uskalla olla (Wellnessie-kustantamo) hän kehottaa meitä kääntämään kiireisen katseemme omaan sisäiseen vätykseemme.

 

Uskon tämänhetkisen hyvinvointini kumpuavan siitä, että tiedostan ja hyväksyn itsessäni olevan vätyksen. Maja Virkiä-Latfelt peräänkuuluttaa rohkeutta kohdata vätyksen aito läsnäolo. Menneisyyden tiedostaminen on olennaista. Vanhempien käytösmallit, kouluajat, opiskeluaikojen jatkuva suorittaminen, ansiotyö opintojen ohella, työpaikan ja kodin välinen polttava kiire ja ehtimisen pakko. Nykyihmiset ovat tukahduttaneet sisäisen vätyksen toteaa Virkiä-Latfelt.

Pelkästään pohtimisella mikään ei muutu. Edellyttää rohkeaa riskinottoa ja aitoa avoimmuutta alkaa elää elämäänsä vätyksenä -tässä ja nyt. Virkiä-Latfelt nostaa vätystelyn rohkeasti tietoisuuteen. Se on menetelmä, jonka avulla vapautetaan kehon energiaa.

Täytyy tiedostaa uuvuttava kiire ja suorittamisen pakko. Elää asiat toisin. Pienin askelin kohti tietoista vätystelyä.

-Keskity. Mitään ei tarvitse tehdä.

-Älä tuomitse itseäsi tekemättömyydestä. Se estää todellisen vätystelyn kokemisen.

-Vaali vätystelyä. Käännä uudelleen.....

....... ja uudelleen huomiosi tähän vätystelyn siunaavaan tilaan.

-Aloita pienistä vätystelytuokioista....

....Jatka....

..Ota ystäväsi mukaan vätystelyyn....

.........ja  tee vätystelystäsi säännöllistä.

-Tutki sisäistä vätystäsi. Pysähdy kuuntelemaan vätyksesi viestiä ja ota tietoisesti vastaan vätyksestäsi virtaava suvaitsevaisuus ja ymmärrys itseäsi kohtaan.

Ei tarvita hurjia visioita. Kun ollaan, sitten ollaan. Se on vätystelyyn perustuva kosminen periaate, kiteyttää Maja Virkiä-Latfelt lopuksi.

Nii,in ....

Terveisin se ainoa oikea Vätys

Kiitoksia vätystelyn periaatteiden lainaamisesta :)

ps. Salainen agentti on luvannut tehdä sille päivälle jotain, jonka nimeä ei voi mainita :D