Ensinnäkin…Mahottomasti terveisiä koko 2-vuotiaalle kakaralaumalle, varsinkin niille joille emme pystyneet lähettämään terveisiä..mutta joka ikinen teistä oli aatoksissa silloin syntymäpäivänä.

Halaus vielä kaikille Kaapolle,Viskille,Popolle,Leidille,Hillalle,Kertulle ja Toscalle…Olemme myös tosi ylpeitä teistä,vaikka ei muuta tarjottu kuin sitä vettä :D Ehkä se oli kuitenkin aikasta hyvää vettä ja olette myös tykänneet tuloksesta ;)

 

Silloin vähän aikaa sitten…

Kuva Ulpu Keränen

 

Eipä me juuri muuta olla tehty..ihan tavallisia juttuja.Käyty  siellä ja täällä..ei kuitenkaan eksytty väärille teille, ainakaan kysymättä…vai oliko sitä silloin eksyksissä kun joutuu kysymään…Enivei.

Muutaman kerran pojat on rakentaneet tuolla pihalla kahdestaan omia juttuja ja unohtuneetkin sinne,koska tämä pääkipu mistä saanut kärsiä jo pikkasen liian kauan aikaa.Ei vaan tunnu loppuvan,eikä sille ole löytynyt syytä vaikka kulkenut jos minkälaisen laitteen läpi :D

 

Kiitokset kuitenki Marikalle ja Katjalle kun jouduitte sillon yks yö tuomaan minut kotia :) Oisin minä päässyt itsekkin…ehkä se vain olisi kestänyt pikkasen kauemmin.Tosin kesti se kyllä kyyditettynäkin :DToisaalta tämän kanssa on hyvä olla, eipähän tule turhia asioita ajateltua..eikä kamalasti hötkyiltyä. Ja ehkä se on vaa hyödyksi, tuleepahan rauhoituttua..sen kanssa eletään ja kuitenkin pieni juttu.Monella paljon enemmän...eli se tästä :)

 

JB on mainio..sille kaikki on Vätyn lailla niin mahottoman ihanaa :)  Kävin tässä yksi päivä hakemassa kotoani noita vanhoja tavaroita poies, kun on niidenkin aika vaihtaa välillä asuinpaikkaansa ja koska niin halutaan.Mieluimmin pitäisin ne siellä, koska niiden paikka on kotona.Mutta en halua loukata niiden antajaa, vaikka koville se välillä ottaakin.

 

Enivei,rupesin sitten katsomaan noita vanhoja kaitafilmejä.Jibsun mielestä ne olivat vaarallisia käärmeitä ja kaikki olisi pitänyt heti tappaa..onneksi ei ihan kaikki joutuneet sen tassujen alle.Välillä ei tullut katsomisesta mitään, kun piti nauraa vedet silmissä sen touhuille.Melkein pystyi ymmärtämään sen ”puhetta” kun se asiantuntevasti jutteli ja väänteli projektorin pyöriviä osia :D Minun sydän <3

 

Jumatsuka, että on paljon pieniä sakemannin pentuja tässä kuvassa :0

 

Tästä kun katson, niin ne on nurinpäin

 

Näin läheltä näkkee vielä paremmin..no, nyt ne on oikein päin

 

Tapan tuon...Turhaa se tuossa pyörii, kun ei sieltä tullut edes sitä koiraa, minkä uskoin siellä olevan.Ihan yhtä suurta huiputusta...

 

Veltto jatkaa kovasti Pian kanssa hyvin alkanutta agiliitoharrastustaan..jospa ne saisivat enemmän niitä harjoituskertojakin alle ennen kisoja…mukavaa, että Pia jaksaa touhuta kaikenmuun hommansa lisäksi Veltonkin kanssa :)

 

Veltto on upea poika,vaikka taas luullukki,että kärsin nuhasta ja sen vuoksi ei ole antanut olla rauhassa, vaan koko ajan ”tarjoamassa” halauksia…se osaa vissiin kaikenmuun lisäksi lukea ajatuksia.Siksi pidänkin sitä minun ”uskona” kaikkeen parempaan, koska luottamus on välillä aikasta kovilla…ja kun elämää ja tapahtuneita voidaan ymmärtää vain taaksepäin,mutta sitä on kuitenkin elettävä eteenpäin. ...ja kaikestahan voi jäädä poies.

 

Veltto sings the Blues...

 

Vätys nauttii vaan willistä elämästään…sille ei mikään ole tylsää ja se vasta osaakin kertoa asiansa juurta myöten…joskus tunnin tauotta ja kolome tauon kanssa.Ihailtavaa katsoa sen luottamusta joka asiaan, koska sen mielestä ei kukaan koskaan voi olla ilkeä,tai edes olla pitämättä siitä.No,myönnän sen ns. tapakasvatuksen olevan välillä huitsinhukassa…mutta se on minun ja saa elää vapaana..osaten kuitenkin ne perusasiat.Ja sen iloisen, sekä valoisan luonteen vuoksi pidän sitä toivona paremmasta…kaikesta huolimatta.

 

Meijän blondi <3

 

joka omistaa ketterän hyppytyylin

 

No, en oo mkn londi, ku oon i dee 100 tee tee i

 

Velttohan on jo aika päiviä sitten vastannut myöntävästi kosintaan, joka on esitetty tuolta Oriveden suunnalta.Nyt vain odotamme, kun Nata käy kuvissa :) ja vaikka ei pentuja tulisikaan…Me olemme erittäin ylpeitä siitä, että niin monen hienon pojan joukosta Velttoa kosittiin.

Nataan ja hänen perheeseensä voi käydä tutustumassa täällä  sekä tuleviin pentusuunnitelmiin :)

Koitan kuitenki pitää tuon Velton vielä Huitsissa,vaikka se reppu selässä kulkeekin ja huokailee ;)

 

Kuinka kukkaan voi tämmöstä katsetta vastustaa...ei ainakaan Veltto :)

 

Nätti Oriveden tyttö..Nata

 

Tämä huippuresidenssi on kuulemma nuoren parin oma ensimmäinen koti..kattoterasseineen :D

 Natan kuvat Tarja Mulari

 

eikai sitä muuta..jäämme odottamaan josko se sikaflunssa kuitenki kiertäs meidät,se estää muutaman jutun sitten minulta ja sitä en nyt toivos.Eiköhän nuo monenlaiset käärmeet riitä meille tuomaan sitä jännitystä.

Tulevan talven hiljaisuutta Koitelissa

 

Hyvää syksyä kaikille yhteensä…kellekkään ei erikseen, niin tuleepa samankoisina kaikille :)