Agiliitoa Pateniemessä 5-6.9.2009

Vaan ihan Tiikeri tankissa menoa :)

Pia, meidän ”pelastava Enkeli” ..kun muutenhan Velton liidot oisivat loppuneet alkuunsa…Oli ilmoittanut Velton neljään agikisaan ja poika pääsi vielä edustamaan Raahen minijoukkuetta hienon porukan mukaan.

Lauantaina oli Agirata ensin…Pikkasen Veltto mies oli vielä nukuksissa ja silmissä unihiekkaa…vaan sehän kävi hyvänä lämmittelynä ;) Tuloksena kuitenki hienosti 5 sija…pikkasen yliaikaa.

B-kisa oli sitten hyppyrata…ja sekin mentiin hienosti…Jossu ja Piahan ovat kummatkin Velton ohjaamana siinä jo juosseet nollan jo aikaisemmin, että nousu nollaa siitä ei silleen tarvinnut saaha ( Eiks se näin mene?)…Se ei vissiin sopinut kaikille koirakoille tai sitten muille iski se väsy…Koska 10 koirakosta vain kaksi sai tuloksen. Veltto juoksi hienosti – 9,42 ”ihanneajan” alle ja 10 virheellä kuitenki tuli ja voitti…ja koska Pia oli lähtenyt hakemaan Viskiä, niin minä sitten pääsin taas palkintopallille =D ..ja mutki tunnettiin jo..ku ei kyselty,että kukas oot =D

Sunnuntaina oli taas aamulla radat…Silleen Pia ja Veltto vetäsivät tieten herneen  kuonoon ;) minun eilisestä hienosta pääsemisestä palkintopallille että ensin C-kisassa ne pinkovat – 10,54 alle ihanne ajan 10 virheellä, sijoitus kolmas...No eihän se niille kahdelle ”ahneelle” riittänyt  :)  vaan tekasivat D-kisassa ajan -12,00 alle ja eivät osanneet ees tehä yhtään virhettä…Sijoituksena  ykkös-sija…Yksi nolla tulos vielä, niin ei tarttis herätä ihan niin aikasin.

On ne kyllä hyviä…treenaavat kilpailuissa, mutta niinhän se on, että lahjattomat treenaa jokapäivä..no,eivainen…mutta aikasta hyvä tiimi nää kaks on.

Kolmosluokissa oli sitten PM-kisat, Pia ja Viski Maxi3:ssa tulivat kuudenneksi.…Onnea :)

Joukkueita Raahen porukalla oli kolme..Mini-joukkue tuli hienosti toiseksi..Maxeissa Raahen kakkosjoukkue voitti kisan…Sinne isot hännänheilutukset koko porukalle.

Pian Blogista voi tarkemmin käydä lukemassa ne rata yms. selostukset ku enhän minä niitä niin osaa kertoa, kuhan haahuilen kehän laidalla.