Veltto täytti 17.2.2009 5-vuotta...kovien pakkasten takia,ei hirveästi hurjasteltu...alku viikko elettiin -27 asteen lähistöllä.

 

Poikien vasta-ainetesti tulokset tulivat :) Kummallakin on vapaa pääsy naapurimaihin...enemmän se jännitti tuo Vätyksen tulos...koska eihän sillä ole niin montaa rokotusta vielä takana, että olisi kovin kerenneet vasta-aineet kehittyä.Velton tuloksella taas olisi 10 muutakin koiraa päässyt läpi :)

Minun ulkomaille päästämistä vielä harkitaan...Tosin Suomi on lähettänyt pyynnön naapurimaihin...Länsi-suomen kuninkaalle,Itä-suomen pääkaupunkiin Moskovitsiin sekä moneen muuhun lähistöllä olevaan,sekä tietenkin Ahrikkaan...että ne myöntäisivät minullekkin maahan pääsyn...Olisi edes yhden hetken ajan Suomen älykkyys korkeampi kuin naapurivaltioiden...jossa se laskisi minun sinne saapuessa. Nettiin on laitettu adressi tähän tarkoitukseen...sen voi käydä allekirjoittamassa www.joskoyhdenpäivänolisihuitsinnevadanälykäs.com...sinne sankoin joukoin nimeä pistämään...lupaan olla palaamatta *kuiskaa*

 

Velton treenit menivät perjantaina hyvin...muutama omakin "tanssikuvio" onnistui niin hyvin,että ihan hämmennyin :) etten muistanut rataa tehdä eteenpäin enää. silleesti kuitenkin loppuilta perjantaista ja osa lauantai-aamua oli sitten yhtä helvattua...mutta sepäs siitä sitten...jospa sitä kuvia sais,niin tietäs onko kaikki päin pers...vai tuo hartioiden välissä oleva pallukka sekaisin itsekseen. Halua olisi jatkaa,mutta taitaa tulla vastaan se kasvihuoneen seinä....

Pakkasten vuoksi kamera ja muita eksymisiä ei ole kauheasti tapahtunut ja turhaan sitä tyhjää on laittaa...Eikä oikeastaan hirveästi ole mtn tehty.Aikaisten aamulla laitettu nukkumaan..herätäkseen kuitenkin pirteänä uuteen päivään...ja täällä netissä ei ole hirveästi pyöritty...lähinnä pöydän ääressä istuttu :D

Eilen saimme ylipuhuttua Kunigas Tapion maahan kolme kaveria pojille...Piparin,Armin ja Siimen...ehkä se neljäs oli sitten minun =) ainakin suostui minunkin kanssa juttelemaan :) Aivan älyttömän kauhian hirveän mahottoman mukavan lenkin meille pyörittivät tuolla jossain...Kiitos 15 millin verran =) nuotiokin saatiin ilman sade/käärmetanssia tehtyä...ja oli hand made from päre..eikä netistä tilattu...moccamasterikin oli jossain ja huippulaatuista makkaraakin syötiin...joka oli HYVÄÄ.

 

Ja jotta se todellinen tyhymyys, jonka seuraava aste vissiin oli idiominaisuus paljastuu...niin kun hullulla on hullun huvit..niin aamuvuoron kuviokellunta kuva tähän loppuun :) Ehkä pitäisi lääkitystä lisätä? tai ainakin lisätä paitaan paremmat lukot!

Kun lupasin tehdä 100 + 1 ...niin myös tein (en siis vessassa käynyt) ja kun en osaa kunnolla laskea,niin tein noita sarjoissa..tuli muutama ylimääräinen...10+10+1 tuli tehtyä ja laskin sitten ihan itse ne...niin eikös se tee 10101 kpl...oli niin kauniita,etten sitten voinut lumitöitäkään tehdä...mutta ei se haittaa...ehkä se sulaa joskus pois...sitä ennen vaan saatetaan hukkua lumeen...mutta kukapa kaipais :)

Oikein hyvää ja aurinkoista kevättä kaikille...Huitsinhul...ttomat kuittaa ja katoaa jonnekkin =)