Lähdettiin tarpeeksi ajoissa ajeleen, ettei aina olla just paikalla.Kerettiin poikien kanssa käydä hyvä lämmittelylenkki.Vättylä lähti vaan hengaileen paikalle, ja josko se oppis taas hiljentyyn :) Sillä on välillä niin paljon asiaa,ettei siitä öninästä saa mitään selvää. Nyt illallakin se selitti minulle ja Veltolle ummet ja lammet kun yritettiin sitä koiradokkaria katsoa...siis jopa minä katsoin sen...parissa kohtaa tosin ummistin silmäni. Joo, en minä siltikään pysty niitä elämäni eläimet tms. vieläkään katsomaan...ja eihän meillä ole sitä telkkaria :P tuotakin dokkaria kiikareiden avulla naapurin telkasta katsottiin.

Mutta back to Putki...

Printtausammattilaisena sain ton meidän tulevan treenin etukäteen.Kyllä se sen verran karmialta näytti palloineen ja neliöineen, että meinasin lentopostina sen maneesille nakata. Toisaalta ken leikkiin ryhtyy, niin koittaa sitten sen leikin kestää :) Ja tuonne Raahen porukan treeneihin on tosi mukavaa mennä...tuntee olonsa tervetulleeksi :) tai sitten ne on vaan "maalaisille" kohteliaita.

Noilla mustilla palloilla aloitettiin...ja urheasti (pakko,kun en kehannu kieltäytyä, ja net on tainneet huomata, että vaklaan kuin toiset mennee :D ) oltiin sitten Velton kanssa aloittajat. Jossu piti Velttoa paikoillaan, sille kun on tainnut tulla vähän liikaa "intoa" tohon lähtöhommaan.Siis treeneihin tuloulina aloitetaan 6km ennen maneesia kun se huomaa, että käännytään pois tuosta Raahen tieltä. Se on aikamoisessa äänisfäärissä kun pysähyttään perille :D

Minä sitten hipsin tuohon mutkaputken suulle ja kutsuin sieltä Velttoa ja ohjasin  sen hieman liian hätiköiden vähän ohi (mulla on niin pienet ja sirot liikkeet) ekaksi putken suulta.Korjattu versio oli sitten parempi.Aika hyvin sain Veltot "heitettyä" nollakulmasta tohon suoran putken suulle ja sieltä notkeasti sujahdin :D valssilla ohjaamaan hypylle ja taas sen mun "liian lähelle" estettä kostaui Velton häviöksi.Sain sen ohjattua ekaksi ohi pujon aloituskohdan...mutta osasin vissiin oikiasta kohdasta viedä sen sitten läpi ja loppu oliki aikas helppo nakki.Ei meillä tainnu ees hyppyesteet tippua.Eli oisko me päästy 10 virheillä läpi toi juttu :)

Otettiin sitten uudestaan ja tuon 4. putken suun ohjasin nollakulmasta vieläkin kauempaa ja sikahienosti Veltto osasi itse hakea sen putken suun. Pujottelua me tehtiin sitten sillä tavalla, että kun mää meen aina eteen niin ja sössin sen.Niin annettiin sitten tolle Veltolle, kun se kuiteski ossaa paremmin ku minä...itse aikaa etsiä se oikia aloituskohta. Eli 5 hypyn aikana rupesin sille "kertomaan" että seuraavana pujo...ja jumankekka se muuten teki sen...On se fiksu jätkä.On muutes tullu siihen pujoon vauhtia..vai kuvittelenko mää?

Omatoimisena oli muuri...A-este ja pussiin ja sama toisin päin...sekä kahella hyppyesteellä eri kuvioita.

Lopuksi oli vielä "putkipyöritystä" 

 lähetettiin ihan nollakulmasta ja pyöritettiin noiden numeroiden mukaan.Minäkin pyörin kuin kuollut Joutsen tossa keskellä :) ainakin itsestä tuntu, että meni tosi hyvin ja tuo Veltto on kyllä ihanan kuuliainen...tietenkin sillä muutama oma valittu sana välillä pääsee...mutta sallittakoon kunhan se ei syö sitten kavereiden hermoja.Ja ne omat valitut sanat sillä kyllä pääsee lähdössä ja jos mää jonku kohdan sössin :) Rataan tutusmisten ajanhan se on ihan hipi hiljaa ja seuraa...mitä lie :D

Mukavat oli treenit ja piristi fiiliksiä... Kiitos Kaverit!!!

 

Treenien jälkeen käytiin kävelemässä se hevosten juoksutusrata ja tais Veltto tietää olleensa tosi reipas.Nimittäin se haki koko ajan sivulla seuraamista katsoen silmiin, vaikka ois voinut Vätyksen kanssa painattaa tuhatta ja sataa vapaana...Se on kyllä mainio ukko. Oliks toi jo mones kerta :D

Eikai sitä muuta...edessä neljä piiiiiitkäää iltaa töissä...toivottavasti aamulla on kuiteski kauniit ilimat...Pitäs ruveta ton pikkumiehen kanssa leikkimään vähän tuota "juupas eipäs-leikkiä" 

Oikein mukavaa viikkoa kaikille ja käykäähän moikkailemassa meitä :)

Peeässää: nyt ei muuten vois uida sammakkoa...ainakaan potkujen kannalta :D :D mut kyl mie tässä verryn :P