Eihän noille kahdelle keksi sisällä tarpeeksi aktiivista tekemistä,jotta niillä olis hauskaa.Toisaalta eihän ole huonoja ilmoja,on vaan vääränlaista pukeutumista.Pistettiin sitten lämmintä ylle…Minä vaapuin Michelin miehen mainos nuken mallisena poikien perässä.Veltolla oli Stockmannilta (Ihan tosi!) ostettu villapusero.No,vaikka oli ostettu ”hienosta” kaupasta ei se kyllä ole laadun tae tai sitten sitä ei ole suunniteltu aktiivisesti liikkuvalle corgille.Ensin se oli ihan normisti päällä,sitten se oli lannevaate ja loppujen lopuksi hännän lämmitin.Jonka jälkeen minä pelastin sen Vätyksen suusta. Vätyksellä oli Väinöltä lainattu toppaliivi…Kiitos Väinö…tuuan takas se pian.Halavalla jostain ostettu ja pysy ku liimattu Vätyksen päällä. On siis tyhymää maksaa liikaa! onneksi ei tullu ostettua tuplana tuota villapuseroa!


Tuolla kakaralla ei paljoa kiinnosta juosta siellä missä muut normaalisti kulkevat…vaan se paahtoi umpihangessa tuhatta ja sataa.Välillä tehden ison veikan kimppuun Batman-hyökkäyksiä. Pakkaslumi ja Vätyksen tassu eivät tykänneet tehdä yhteistyötä. Pikkasen tuppas nuo kynsien vieressä oleva ”nahka” punoittaan,joten parempi oli kääntyä kotiin päin.Etteivät ihan ärry pahaksi.


Nyt kun pakkanen on koko ajan kiristynyt,niin ulkona paukkuu nuo puut ja pari kertaa toi meidän ”grillikatos” on pamahtanut tosi komiasti.Ulos kun mennään niin täältä lähtee kyllä sellanen Hunnilauma kahden corgin muodossa, ettei mikkään ihime oo että tuolla lähikylillä puhutaan susista :P  Vauhdilla ja äänellä saranat sinkuen…ettei siellä vaan ole kettään vaarallista.


Tiistaina mennään pyörähtään mätsärissä jotta ei tartte sitten arpajaisten ONNELISEN :P voittajan kovin hävetä loppuviikosta Kajjaanissa hienoa ja uskomattoman ihanaa kokemustaan :)


Hymyilemisiin ja olokaa kiltisti….jos että muuta keksi ;)

Meijän kaaheen laakee aakee alakaa tästä


Batmäääääääääääääään....


Seurataan Ketun jälkiä...pomppimallahan sen saa kiinni :D


Batmän jäi mutkan taa....Robin kaahaa yksin