vuodatus ei oikein toiminut illalla noiden päivitysten takia…ja kun ei kehdannut koko ajan painaa päivitysnappulaa,koska se olisi rasittanut niiden järjestelmää niin annoinpa sitten olla.Ihan kivasti tuo muuttunut mitä pikapikaa olen sitä selannut.

Oli vähän kylymä paikka tuo KAS:in järjestämä match sou tuolla Kuivasjärvellä.Varmaan tuo tulevan viikonlopun Kajjjaanin näytski teki sen, että siellä oli niin pirtanasti koiria. Pieniä aikuisia n.30 kpl,Isoja pentuja 60kpl! Isoja aikuisia ei edes jääty enää katsomaan kun me oltiin vähän jäässä.

Pienissä pennuissa oli 36 osallistujaa. Käytiin Vätyksen kanssa pyörähtään kehässä ja saatiin sininen nauha.Sisko likka Katti sai punaisen nauhan. Ja Taavi, BIG-WOOD'S MY TRIANGLE sai myös poikiitten värisen nauhan. Mää en tiiä olinko mää niin jäässä,ajatteliko Jossu Vättylän parasta, vai eikö kehdannut kieltäytyä kun tyrkkäsin hihnan sille, kun tuli sinisten pentujen jatko.

Mää ruppeen oikeesti vaan sponsoriksi noille pojille. Vättylä meni niin sikahienosti Jossun kanssa,ei ollu kuono maassa, ja katto niin komiasti koko ajan…tai sitten Jossulla oli paremmat eväät :)  Vätys oli sitten sinisten pentujen 4  ja Katti punaisten pentujen 8 joukossa.

Viski,Velton poika oli pienissä aikuisissa...kauhia ku aika mennee nopiaa :) sieltä Viski sai punaisen...jatkoon ei sitten päästy.Sitten kuitenki taas tuolla Kajjaanissa Viski 14kk ja Vätys 9kk. ovat samassa luokassa...Hassua,ei meikä ymmärrä...nooh,enivei :)

Luva, tuo Jokirannan pikku pölyhuiska kävi näyttämässä 60 pennun joukossa kuinka pikkupikku tytöt pärjää…hienosti sijottui viidenneksi…niinhän se on että lahjattomat treenaa :)

Ja Jenni oli lapsi ja koira kisassa ensteks paras :D ainakin osallistujanumeronsa perusteella…Vätyksen numero varmaan tarkoitti mun tulevaa painoa..se oli 100 :)

Jäälin suden arvoituskin selvis :-D  Se on pikku-Taavi joka niitä jälkiä on sinne jättänyt.On sillä mahottoman isot ja komian pyöriät tassut,että turhaan Jääliläiset mittään sutta pelekää…se on pieni kiltti Taavi joka siellä kaverinsa Ukon kanssa seikkailee :)

Varmaan koko tän viikon agitreenit ja muut tapahtumat on peruttu.Tällä hetkellä HuitsinNevadassa pakkanen ”panee” -20 asteen pintaa.

Ihan silleen OT:nä. Pikkusena kun tuli harrastettua tuota luistelu-urheilua ja oli sen verran kalliit luistimet, että niissä oli jopa takuu terillä. No,sehän muovi napsahti poikki ja minä kiikutin ne sitten liikkeeseen terien vaihtoon. Vähän aikaa se myyjä niitä katseli ja tuumas että ”Pakkanen Pannu” …saharassako niillä sitten olis pitänyt luistella :-o

Ootastellaan sitten lauantaita :)

ps. mua palelee edelleen...eihän oo pakko jos EI halua, niin lähteä töihin