Otettiin kimppakyyti Ruukin maneesille sunnuntain agiharkkoihin.Kiitos Pia,Jola ja Viski kyydistä!

Siellä oli Raahen koirakerhon ohjelmassa kisa Käpälämäen Kuninkuudesta,johon sai osallistua kisaamattomat koirakot tai max. 1. luokassa kilpailleet.

 

Velton kartturi Päivi lähti kokeileen kuinka polvi nyt kestäisi kuukauden huilin jälkeen.Osallistuminen ilmoitettiin ainakin mölleihin ja 1. luokassa kilpaileviin…kuka sen 1 luokan radan sitten juoksisikaan....vaikka joku.

 

Mölleissä rata meni hienosti puhtaana nolla tuloksena ja aikakin alittui.Kartturin polvikin kesti vissiin hyvin,ei ainakaan meille sanonut.

 

1.luokan kisassa oli mukana mm. täysmittanen pujottelu joka mua jänskätti kaikkein eniten.Eka hypyssä rima tipahti.Ehkä Päivi jätti Veltot aavistuksen verran liian kauas ja jätkälle tuli sitten vähän liian kiire perään.Tuota lähtöä pittää miettiä,koska toisaalta lentävällä lähdölläkin on sen eka aidan tippumisen riski. A:n ja puomin kontaktit meni hienosti ja valssin jälkeen putkeen ohjaus.Josssain radan takaosassa vissiin tipahti yks aita.Aivan älyttömän hienosti ja virheittä Päivi sai Veltot vietyä läpi täysmittasen pujottelun.(Se on meillä vielä kovassa harjoittelussa.) mutta aikas hyvin on Veltto noissa muutamassa kisassa mihin se on osallistunut vetänyt ne puhtaasti läpi.Joko se on aivan HuitsinHyvä tai sitten meillä on vaan onni omistaa älyttömän hyviä karttureita,jotka sen ossaa ohjata sen puhtaasti.


Kiitos muuten Jossu,Päivi ja Pia Velton kisoihin viemisestä

 

Tuloksena oli siis kymppi ja aika tais ylittyä pari sekkaa :) mutta eikös mitä ….HuitsinNevadan kulkurista tuli sitten  tulosten mukaan Käpälämäen Kuningas 2008 …ja Agiliito kiertopokaalikin on kuulemma tulossa.

 

Ensinnäkin minä pystyin huokaseen helpotuksesta,etten ole Velttoa kuukauden sissään mun treenauksessa pistänyt ihan pilalle.Ja toiseksi on nuo kaks aika mainioita…Ne ei treenaa siis yhessä kuukauteen ja tempasevat sitten loistotulokset pitkästä aikaa nähdessään. Joo,voi joku sanua että helppoahan se on…siitä vaan kokeileen.En oikein usko ja varmasti joka oikeesti harrastaa agiliitoa…on samaa mieltä.

 

Kolmanneksi eiköhän Veltto ala olla todistanut sen,että kyllä se on agiliitokoirakin.Vieläpä ihan kelpo poika siihen hommaan...ja Oikeesti muuten  jos ei oo nähny niin ei voi arvostella...ainakaan enää :)

 

Neljänneksi…Poika jatko isänsä perinteitä,kuten kaikki reippaat pojat tekee ;)

Isä Misiuhan on voittanut tuon saman kuninkuuden vuonna 2006…saapas nähdä jatkuuko perinne vai onko se pikku-sisko joka tullee ja tekkee vallankaappauksen tytöille.

 

PrinssiNakki biletti kentän laidalla ja muutaman kerran piti kannustaa kilpailijoita.Hieno ukkeli siitäkin on tulossa,tulomatkalla olikin  sitten väsy…ja maneesin hiekat nukuttiin Pian auton takapenkille…Toivottavasti sitä ei ollu paljoa :)

 

Hovinarri on sitten manannut muutaman päivän tätä nettiyhteyttä.Eilen sitten paloi päreet ja soitin vikapalveluun.Okkei ilmoitus otettiin vastaan,ja sanottiin että kuulostellaan tuleeko muita…hehe.Meijän kylällä on kutakuinki 20-30 taloa ja suurin osa on hieman vanhempaa sukupolvea…niin ei niillä kaikilla taija olla nettiyhteyttä.Nooh…opetellaan taas tää varmuuskopiointi.

Katellaan mitä ens vuodeksi keksitään :) ainakin kaks eka viikkoa on aikamoista haipakkaa.

 

 Hyvää alkavaa uutta vuotta kaikille! ja puikatkaahan kuulumisia <3

 

HuitsinNevada jää kiikaroimaan naapurin raketteja…ja kärsimään pääkivusta.Eiks joku vois kirjoittaa mulle sen eläkelapun.


Ihan vaan OT:nä: se alakaa sitten 10:s vuosi ja edelleen on hauskaa ilmanki ;)


ja hitsiläinen meinas unohtua...me ollaan vajaan 20 minsan päästä Oululaisia,vai onko Oululaiset HuitsinNevadalaisia?...muutunko mää jotenki viisaammaksi,vai ruppeeko kaupunkilaiset kuullostaan älykkäämmiltä ku ollaan sitten niinkus samiksii?

Tulleekohan se yhtenä tärräyksenä vai silleen tipottain...voi himskatti,että on jännää. Muistakaa siis,että kun tuutta Ouluun,niin ootta siis sitten niinku kuiteski HuitsinNevadan Kuningaskunnan alaisuudessa :P