Paljon ei ole kerennyt tehdä lomalla,kun joutuu yksin hommia järkkään.Niin ei todellakaan kerkeä jokapaikkaan :) Ja kun meillä on ollut myös muutaman päivän ajan Väinö kylässä,kun Väinön palvelijalla on oksennustauti,jota onkin ollut siellä sun täällä liikkeellä.Siispä meni meillä Joulun ajan suunnitelmat uusiksi.Se,että jos joku ei ymmärrä sitä,niin ei voi mitään.Ketään en ole unohtanut,mutta kuten olen aina sanonut,niin kyllä nuo koirat menee kaikkien edelle…kun ne apua tarvitsee.

 

Vätyksellä on ollut sikahauskaa…se on saanut sydämensä kyllyydestä juoksuttaa kahta isoa poikaa.Vaikka varmaan jonkun mielestä kehun liikaa tuota pikkumiestä,niin teidän pitäisi nähdä sen hännän pyöriminen.Se pyörii siihen malliin,ettei nuo isot pojat voi olla sille vihaisia. Tuliskohan siitä iso summa rahaa,jos möis patenttina sen hännänheilumisen helikopterien rakennusfirmalle.


Ja hännänkanto on muutenkin niin komiaa ;) varsinkin kun jossain näkyy jotain mielenkiintoista. On se vähän pentupentu ajasta mataloitunut...mutta näin pimeän aikaan ollaan ajateltu laittaa siihen lyhty.Se pysyi siinä aika komiasti...ja olis vallan hienon näköinen!

 

Rakkaita terveisiä kaikille!

 

Veltto lähettää jokaiselle ”pentuselleen” ja äidilleen Jolalle Hyvän Joulun toivotukset ..ja kiittää kauniista korteista!

 

Vätys lähettää siskoilleen ja äiti Pinjalle.

 

Yhdessä pojat lähettävät isälleen Misulle ISOT halaukset!

 

Yhdessä lähetämme kaikille ystäville ja erityisesti niille joihin olemme tänä vuonna saaneet tutustua…mukavaa että olette olemassa!

 

ja sitten se kuvapläjäys :D


Juostaan kilpaa 8,5v ikäisen Väinön kanssa...Ja Väinö on nopia! Uskallan väittää,että tuo kolmikko on aikas kova ensi syksyn nopeuskisassa :D

2170205.jpg


Siis piruilet mun hännästä...tohon mitään tuikkua mahu...mää oon vaan niin iloinen!

2169957.jpg


Käpytikka oli Jouluaterialla....ja arvatkaa kuka tuijotti sitä ja kauan!!!

2170083.jpg


Tietenki Vätys..suuri luontomies...siis meillä meinas tulla oikeesti kylmä kun tuota uteliasta pikkukakaraa ooteltiin.

2170077.jpg


Uutta bongattavaa etsimässä

2169968.jpg


On se aika komia sen kiltteyden lisäksi

2170090.jpg


Nuo isot pojat anto mulle lumipesun

2170087.jpg


SIIS miksi minun pitää sille pusu antaa...ite se kerjäs!

2170171.jpg


Okei....Ole hyvä pikkuveli...Olet rakas...

2170101.jpg


Törmäilemisiin :)