Olipas tajuttoman kiva viikko kun tuli ensilumi.Valoisuus lisääntyi huimasti varsinkin iltaisin.Ja päästiin kunnolla metsään käveleen kun ei tarvinnut ajatella käärmeitä.

Vätyksen tutustuminen ensi lumeen Veltolta lainatun villapuseron kanssa.
nimittäin pakkasta -10

2050372.jpg

Ja kyllähän pikku-ukko nautti täysillä lumessa leikkimisessä
2050398.jpg

Onneksi osa kepeistä oli jäätynyt kiinni,ettei niitä kaikkia raahattu taas pihalle.
2050388.jpg

Sitten taas jatkettiin riehumista.
2050399.jpg

Välillä pysähdyttiin.....ajattelemaan.
2050392.jpg

Veltto harrasti lumiagilitya.
2050383.jpg

sitten esiteltiin pikku-veikalle uusinta Calvin Klein mallistoa.Onneksi ei ole vielä otettu mallia.
2050381.jpg

Nytpä ne sitten lumet tänään totaalisesti katosivat.Pihalla on vielä aavistuksen verran.Pimiämpää on kuin hiilikellarissa.

Onneksi pojilla omat valot mukana reissuilla.
2050369.jpg

Nimittäin tuli tuossa eilen pellolla kävellessä kuvattua kännykällä muutama kuva jostain jäljistä.Viskin pappa oli kertonut sitten Viskille mitä ne oli.Joopa joo...ois pitänyt jättää kysymättä :-o Olisin omassa mielikuvituksessani tyytynyt mieluummin siihen Karhu selitykseen.Jollakin on pikkasen liian hyvä mielikuvitus elämään nyt täällä syksyn pimeydessä sen asian kanssa :)  nimittäin net oli ollu kahden Suden jäljet...että ihan kiva juttu.

Eipä tässä muuta.Ootellaan loppuviikkoa josko sitä kahen ukon kanssa eksyttäs mölliagiin ja perjantainahan on sitten taas treenit.

Ja Vättylä tyytyy vaan olemaan komia <3
2050366.jpg
Katsellaan sitten kevään tullessa mitäs me keksitään pikku-ukon kanssa.

2050376.jpg
Veltto lähettää sille yhelle etelän tytölle lumikuva terveiset <3 Olehan kiltisti kun minäkin olen täällä tosi kiltti ja reipas.Onkohan sille emännälle tullu mitään ehdotuksia sieltä yhestä paikasta? Mää en varmaan ollu niiden joukossa....net ei kyllä sitten ymmärrä mittään :)


Ainiin Katja...Ei oo näkynyt vieraita.Eiks se ollu niin,että JOS on liian puhdasta,niin niitä saattaa tulla.Ja semmosta ihmettähän meillä ei tule olemaan...että ois LIIAN puhdasta :)