Veltto kävi kartturinsa Päivin kanssa KAS:n järjestämissä mölliagikisoissa.Yhteisiä harjoituskertojahan heillä ei montaa ole ja kokonaista rataa eivät ole yhtään kertaa juosseet.Hienosti vetivät!! 15:sta osallistuneen joukossa tuloksena oli kakkos-sija.17 esteen radalla viimeinen aita mietti...mietti...mietti ja valitettavasti tipahti.Tulos siis 5 virhettä ja vissiin ns. ihanneajan ali koska kolmanneksi tullut teki nollan,mutta jäi Velton jälkeen.Muutaman kinkkisen kohdan Päivi selvitti tosi hyvin,vaikkei koskaan ole vielä itse joutunut "suunnittelemaan" miten rata mennään.Puomin jälkeen teki hienosti valssin pystyäkseen sitten ohjaamaan Veltot vasemmalle kääntyvälle hypylle.Sen hypyn jälkeen oli sitten A-este,josta oli kolmen esteen hyppypyöritys...johon oli viimeisen esteen jälkeen laitettu huokutukseksi se putken vääräpää.Senkin kohdan sai hyvin ohjattua Veltot oikeaan päähän putkea.Osallistujien joukossa oli myös 2-3 luokan koiria.Kummankaan ei siis tarvitse hävetä suoritustaan ja varmasti näistä kahdesta tulee hyvä pari.

Päivi juoksi myös Velton pojan Viskin kanssa saman radan.Viski kakaralla ainakin oli vauhtia ja alkuun sitä intoa liikaa :) tehdä oma rata.Alun muutaman esteen ohittelun jälkeen Viski löysi myös korvat kuunnella kartturia ja loppu rata menikin tosi hyvin."Pikku-miehellä" on ainakin vauhti kohdallaan.Nyt kun opetellaan vielä se korvien käyttö ja maltti,niin ei tarvitse Iskä Velton ja äiti Hipan muuta kuin hymyillä jälkeläisten tuloksille.Varmasti kakaralaumasta kuullaan ensi kesän aikana loistavia tuloksia. On ne hienoja penneleitä.

Jotta kukaan ei luule meidän käyttäneen mielikuvitusta liikaa niin tässäpä ne kuvat meidän jäljistä.Ne on nyt usiampi "kokenut" metsänkävijä katsonut ja sanonut niiden olevan Suden jättämiä,joten "kehtaan" ne tähän laittaa :) tästä kotoa ei noille jäljille ole pitkä matka :( ja kun se saa...marin Hirvenmetsästäjien jättämä raatokin on tossa lähellä,niin ei välillä paljoa naurata.Henkilökohtaisesti oisin mieluummin? ottanut lähelle Karhun jäljet ku noi.Karhu väistää tai syö korkeintaan minut.Susi ei ehkä ole niin ystävällinen.
Tai voihan se olla,että Hannuksen joku pikku cihuhaha on ostanut uuet "susimaiset lumikengät" ja lähtenyt käymään umpihankikävelyllä?

Onneksi nämä jäljet on jo aikas vanha (Toivoo tämä mielessään)
2061478.jpg

Tää ei oo tupakkamainos..näkee vaan sen jäljen koon :-O ...ottaen huomioon sen,että onhan ne suvikelien aikaan pikkasen isontuneet,mutta ei niin paljoa :)
2061481.jpg

Kahdet tämmöset kulki vierekkäin...kohti Kiiminkiä...Jääliä *hih*...ja Oulua
2061475.jpg

Ei kai tässä muuta...lähetään katsomaan miltäs metsässä nyt eilisen lumisateen jäljiltä näyttää :) Kukas siellä on viimeyönä kulkenut.Ja toi kestävä Excelin kävelysauva lähtee mukaan.Sitä poppikonetta en ota mukkaan,kun ei me oikeesti haluta tanssia susien kanssa...meille riittää ihan nuo Puli ja Ukko tanssikavereiksi :-E

Moikkamoi...iltasella Tupokseen treenaan :) ja josko se kartturi innostus siitä uudesta treenimahdollisuudesta...Kiitos vinkin antajalle...Sinä oot kyllä halauksen ansainnu :)