TEHOTREENAUS :)

 

Luin tuolta Corgipalstalta,että joku Agilityn vannoutunut huippuharrastaja katsoo Agilityn MM-kisoista koosteen saadakseen tipsejä kisoihin.Himskatti jos virtuaalitreenaaminen kannattaa  niin Velttohan on ens viikon tehotreenauksessa 24/7 ja katsoo tälläsiä videoita koko ajan.Niin eipähän suoritus jää sen puolesta vajaaksi.Sisällytämme myös treenaukseen korkeanpaikan kuvia,jotta A-estekin mennään lentämällä,saatikka kuinka puomi menekään sitä tuskin koskettaen.Eihän sitä kannata enää livenä treenatakkaan..pistetään vaan viiiiideot pyörimään.Ja pikkasen Veltto on tän treenausjakson jäläkeen nopea...siinä ei kerkeä ajanottaja ees kelloa laittaa päälle, kun jäppinen on radan kiertänyt!

 

Laitoin tuossa Corgiseuran hallitukselle kirjeen.Vastaushan sieltä tuli takaisin lentämällä.Tosin vastauksia esittämiini kysymyksiin sieltä ei löytynyt.Odotellaan,josko nekin pärähtäs postissa.Koska minulla on oikeus saada tietää esimerkiksi kun minua koskevaa asiaa käsitellään.Päätöksen olen tehnyt etten enää ensi vuonna maksa jäsenmaksuani Suomen Welsh Corgiseuralle,koska sen toiminta on muutaman ihmisen pyörittämää.Ja se karuselli ei kyllä minun kannatustani saa.Suosittelen kyllä oikeasti kaikille,että mietitte kannattaako sitä jäsenmaksua maksaa sinne.Saatikka se kirje,minkä sain alkoi jo ensimmäisellä lauseella,joka oli valhetta.

Totuuttahan sieltä palstalta ei saa koskaan lukea,VARSINKIN jos se on nykyistä Hallitusta moittiva tai kritisoiva.Niin paljon sieltä on taas nykypäivinä poistettu,etteivät  varmaan itsekkään tiedä mitä sieltä puuttuu. Toiminta on aikuisen oikeesti tällähetkellä niin syvältä,että sitä ei edes kehtaa sanoa ääneen,saatikka tähän kirjoittaa.

 

Onneksi on ihmisten blogeja ja vielä ,joista voi lukea asioista niiden oikeilla nimillä.Lukekaa nuo ajatuksen kanssa!Kannattaa sen jälkeen miettiä mitä on tapahtunut...Totuutta ja asiallisia kysymyksiä ette kerkeä palstalta lukea.Vahtisenne on niin nopea,että nopeimmin viesti on häipynyt 5 minuutissa ja siinähin ihan asiallisesti kysyttiin,että miksi nykyistä hallitusta kohtaan ei saa esittää kriitiikkiä esim. heidän toimissaan uuden vuosikokouksen järjestämisessä ja miksi ihmiset,jotka tästä kirjoittavat ”jäädytetään”

 

Ja kuinka he pystyvät myös tuon Corgiset lehden avulla ajamaan omia etujaan.Juu,eihän siellä ketään kuulemma moitita,ja kerrotaan totuus.Niin joo totuus…ihan kiva varmaan niille kahdelle, jotka esim. jäsensihteerin hommia pyörittivät, ja saivat sitten lehdestä lukea kuinka kaikki oli kauheassa kaaoksessa.Hmmm…mikähän se oikeasti se totuus mahtoi olla.Olisiko ollu jonkun ”taitamattomuus” käyttää jotakin.

 

 

Ja kuinka sinne ilmestyy ihan tyhjästä kommentoijia,jotka yrittävät sotkea oikean asian omilla höpinöillään…Vai eikö näissäkin kahdessa kirjoituksessa ole jotain ihmeellistä ja nämä on saman henkilön kirjoittamaa…ja vahvasti olen sitä mieltä,että tämän on jonkun onnettoman luuserin,joka ei uskalla omalla oikealla nimellään siellä kirjoittaa.Jotta voisivat sitten Enkeleitä suurelle yleisölle esittää.

 

  1. eikös tietojen luovutuksessa ole joku muukin laki? Henkilö rekisterilaki? EU dirktiivi yksilön suojasta tai sellainen`? en minä ainakaan halua tietojani luovuteltavan jonkun epä määräisen jäsenen pyynnöstä sinne tänne.

 

  1. Jäsen sihteeriin olin yhteydesä. Ja kertoi etä oli laitetu kakkosnumero vaika oli maksu myöhhässä. Makssoin heti. Tuttun makssu oli makssamatta ja hän sai muisttutuikse ja maksoi, tuli seuraava lehti.
    En ny ynmärrä, mikä täsä mättä, etä joku halua tuttkia jässen rekisteri? onko hän ihan viissas? en tieddä



Onko niinku pikkasen yliliioiteltu tuo alempi kirjoitus kirotusvihreiden osalta…ja noiden viestien välillä ei ole ku pari päivää.Oli vissiin ensiksi unohtunu että piti sitä hoono soomi roolia esittää.

 

 

Mutta onhan se hyvä,että  ovat saaneet ison hiekkalaatikon leikittäväkseen…nämä isot, viksut,vilmaattiset ja siniset :)

 

eihän tässä voi muuta kuin uskoa,että oikeus voittaa…ainakin joskus.Kyllä net josku vielä karahtaa omaan näppäryyteensä koska näinhän sanotaan että VALEHTELIJALLA ON OLTAVA HYVÄ MUISTI ja nuo turkasen typerykset eivät edes sitä tajua kuinka pitkä muisti on netilläkin.

 

Toivotan kauheesti jaksamista niille,jotka tätä ovat tosi lähellä, Tiedän,että se ei paljoa auta kun niihin törmää joka hetki,mutta tiedätte ettette ole yksin <3


Kuulumisiin...lähden tässä miettimään mitäs videoita Vätys rupeasi katsomaan.Saatikka minä joka omistan kaksi Cardigania,jotka tekevät minusta riidanhaluisen ihmisen,vai olenko edes ihminen kun minut on jopa todella loistavalta,kaunista säätä ja uskomattoman upeita ja rehellisiä juttuja sisältävältä corgipalstalta jäädytetty. Minä pyydän kaverit anteeksi teiltä kun että ole minua sitten koskaan tunteneet.Nythän tuo totuus paljastui :-D vaikka olen kyllä luullut olevani täysin päinvastainen ihminen,mutta niin se vaan tuo Cardigan aiheuttaa myös totuuden hämärtymistä ja hallusinaatioita 8-)


peeässää: hih..siinäpä on sitten miettimistä kuin minä pääsen sittenkin sinne palstalle.