Ekaks tänne blogiin ei pääse,sitten kun oon tassutellu tekstin valmiiksi,niin yhen väärän napin painallus tuhoaa kaiken...

Me oltiin viime lauantaina katsomassa kun osa minun ja Hipan pentusista oli eka kertaa geelikilpailussa.On ne kyllä hienoja kakaroita.Vaikka ovat vasta 7kk,niin esiintyivät kehän ulkopuolellakin paremmin kuin moni kokenut kehäkettu.
Yksi asia mistä voi moittia edellisiä kehässä esiintyneitä on se,että olisi todella kohteliasta kerätä ne tipahtaneet makkara tms. makupalat pois sieltä...tipahtavat ne sitten vahingossa tai kylvetäänkö niitä sitten tahallaan :-0 sinne...kuka sen tietää...mutta niistä tuskin kasvaa mitään namipuuta.Ja eiköhän se koiraystävä esiinny toisaalta paljon luonnollisemmin jos sen tekee ilman sitä makupalaa.

mutta ne tulokset:

Pojat
PEK1, KP ja VSP pentu Red Guard's Snowy Charm eli Viski
1640328.jpg
se on hyvä,että annella on joku joka sitä liikuttaa...niinkus minä teen tuolle meijän annelle :) nyt Vätyksen kanssa.

PEK2 Red Guard's Snowy Boots eli Popo
1637392.jpg
Tällä pojalla se on mahtavan komea pää,Sen mainihti moni ihminen tuolla kehän ulkopuolellakin,ja seisoo tosi hienosti...hih,syyllinen tuohon meijän Vätyksen tänne tuloon :)

Tyttöset
PEK1, KP ja ROP pentu Red Guard's Snowy Lady eli Leidi
1637146.jpg
Ulpu kasvis + emmi kait myös ;) sekä Leidityttönen...kyllä se Ulpu osas vielä kehästä kaiken jälkeen poieski :-D

PEK2, KP Red Guard's Snowy Kiss eli Hilla
1637120.jpg
Näistä kahesta nuoresta neidistä tullaan vielä kuulemaan monessa muussahi lajissa...on ne sen verran aktiivisia...iskäkään ei ihan vauhdissa pysy...Hienoa Laura ja Hilla!

PEK3 Red Guard's Snowy Bear eli Kerttu
1637130.jpg
Toivottavasti nyt on tällä pikku-rinsessalla ne vaikeudet ohi,ja pääsee täysillä nauttimaan kesästä ja tulevista vuosista...iskän erittäin kaunis "kaksoisolento" <3

Vätys oli pitämässä jöötä,(kun se on vielä niin pieni,että ei ois päässy sisälle) Marikalle ja varsinki Timolle...pyysi vielä lähettämään rakkaat terveiset kummallekki...harvalla pojalla sitä on unileluna Timon sukka :)

Me käytiin annen kanssa tuossa eilen pyöräilemässä tuolla metsässä...onko teillä muilla siellä omaa erämaa kukkakauppaa...meillä on sellanenki täällä...tuolla keskellä ei mittään oli mahoton määrä tulppaaneja,orvokkeja ja narsisseja...ja tiiättehän te tuon meijän hamsterin...ne on nyt sitten meillä täällä kotona :) ja kuulemma pittää mennä hakkeen loputki...lapion kanssa...mää joskus kyllä häppeen tuota meijän annea...
1640409.jpg
HuitsinNevadan erämaa kukkakaupan tulppaanit...hoks..kuva on lavastettu..ei meijän tuvan pöytä ole koskaan noin siisti ;) siinä on ylleensä annen muoviset ruokailuvälineet ja syöttötuoli.

Ainiin...Kiitos sinne Jokirantaan...meillä on nykyisin tuolla pihalla iltaisin Espanjalaista...(siis sen maan joka on Italian keskellä) musiikkia...à la Vätys kastanjetit...Se on ihan pönttönä noihin sääskiin...kalisuttelee noita pikkuhampaitaan niiden perrään...meijän pieni <3 sääskiloukku...se saalis on jo ainahi 14 kpl...ennää noin 1 miljardi saalistamatta :)