Meillä oli vielä neljä päivää sitten tosi paljon lunta...on sitä nyt sulanut jo vähän pois mutta kyllä sitä riittää vieläkin.Me käytiin taas annen kanssa hiihtelemässä tuolla korvessa....jos joskus tuntuu siltä että täällä on hiljaista,niin kyllä nää retket lataa noi meijän kummankin akut taas täyteen virtaa.Kovasti ootetaan kuitenkin tuota kesäkuun alkua ja annen lomaa...MUTTA ennenkaikkea sitä että Vätys muuttaa tänne :-) nyt kuitenkin täytyy nauttia vielä näistä lumisista hetkistä ja siitä että me täällä pohjoisessa "omistamme" ne kunnon neljä vuoden aikaa :-)
1484625.jpg

Meijän koti tuolta suolta päin kuvattuna

1484642.jpg

Suollakin on vielä paikkapaikoin melkein metri lunta.

1484644.jpg

vaikka nyt on päivisin ollut jo +10 astetta lämmintä,niin olemme siltikin saaneet nauttia näistä hankikeleistä koska öisin menee vielä ihan kunnolla pakkasen puolelle.

1484626.jpg

Tässä minä istuskelen meidän lempisaarekkella ja oottelen että toi yks saa nuotion sytytettyä ja paistettua minulle makkaraa...

1484629.jpg

ja oppi alkaa menemään perille...juuri sopivasti ruskistuneena.

1484633.jpg

Anne ei uskonut minua kun yritin sille vihjailla että tuolla metsässä on jotain liikkeellä.Se kun luulee kuulevansa ja varsinkin näkevänsä paremmin kuin minä.

1484680.jpg

Löysin sille tälläisiä.Ja rakas Äitini...EN pyörinyt sitten noissa :-)

1484647.jpg

Vaan päätin näyttää annelle,että minä poika se osaan löytää sille metsästä vaikka mitä..

1484645.jpg

Näitä jälkiä seurasin aikas pitkälle yksinäni...ja tuo yks huohotti perässäni...luulin jo etten löydä mitään....MUTTA

1484611.jpg

Löytyipäs se jälkien jättäjäkin...usiampi sellainen...eihän tuo onneton vieläkään osaa käyttää tuota kameraa...saatiin kuitenkin tuosta yhdestä kuva...ja TAAS minun löytämänäni!

1484651.jpg

Mikäs ääni tuo on?

1484667.jpg

Jaa...Käpytikka oli tullut tuonne lyhtypylvääseen luomuaterialle...ei ole ihan niin lihava kuin ne tikat jotka käy tossa meidän lintulaudalla.

1484669.jpg

tuolla suollahan asuu noi meidän viime kesäiset kaverit...joita sitten lähdettiin taas moikkaamaan.

1484681.jpg

Ensin katseltiin vähän kauempaa,jotta tunnistivat meidät...

1484710.jpg

Eiköhän meidän Vätyksestäkin tule eräpoika...ainakin mää aijon sen sellaseksi opettaa...ku tiedän että anne tykkää tuolla luonnossa liikkua,niin sitten meitä on sitten kaksi komeaa poikaa siitä huolta pitämässä.

1484674.jpg

Toivottavasti näistä kuvista välitty teillekki jonkinmoinen tunne millaista meillä täällä on.Ja tänne kyllä saa tulla käymään...mää ossaan aika hyvin tuolla luonnossa liikkua,niin voin olla oppaana...Viskinhän täällä on käyny mun kanssa seikkailemassa...mutta muutki on tervetulleita!

tästä pääsette katsomaan mun ja Viskin makkaranpaisto retkestä muutaman kuvan :-) sieltä löytyy myös muutama kuva meidän pääsiäisretkestä tuonne Viskin mökille.Siitäkin on kyllä kasvamassa eräpoika....ja onhan sillä ENSTEKS paras opettaja ;-) ...Annet HOKS!...en tarkoita teitä...vaan ihan tuota Matti-setää :-D

Täytyy tässä lähteä ottamaan yöunet,jotta jaksaa huomenna jutella Mummun ja Papan kanssa kun ne tulee mua tänne katsomaan.ja pitää myös muistaa päivittää loput kuulumiset tänne blogiin....

Nähdään kun törmätään ja kaikille oikein hyvää alkavaa viikkoa